POP– UP RESTAURANT
Tijdens de eerste editie van WHIER serveert restaurant het Kook Atelier een verrassingsmenu in het WHIER pop up restaurant. Chef-kok Joram Timmerman en zijn team, serveert een verrassingsmenu zoals we van hem gewend zijn. De gerechten (vis, vlees en vega) die worden geserveerd zijn volgens de 5 principes van Dutch Cuisine. Kom bewust genieten van de moderne Nederlandse keuken.
MENU
Makreel/ Oester / Rammenas / Waterkers
TX Rund/ Zuurdesem/ 63 graden eidooier / Mosterd
Biet wellington/ Paddenstoel/ Uien compote / Knolselderij
Texels lam / Aubergine, / Rettich / Port / Tuinkruiden
VERRASSINGSMENU – LUNCH & DINER
4 gangen € 44
2 gangen (4 gerechten to share) € 22
- Indien gewenst is het menu in 1 uur geserveerd
- Inclusief toegang tot het gehele event
BUSINESS LOUNGE
Geniet de gehele dag van:
Geniet de gehele dag van:
- Borrelplank
- Texelse Oesters
- Broodje | Makreel
- Broodje | TX Rund
RESERVEREN
Reserveer online (klik hier) voor één van de volgende momenten:
• Maandag 10 februari om 18.00 of 19.00 uur
• Dinsdag 11 februari om 12.00 of 13.00 uur
INFO
• Dranken (wijn en virgin cocktail) kunnen in het pop-up restaurant worden besteld en afgerekend.
• Pin only
• Er zijn slechts enkele plekken beschikbaar, reserveren vooraf is gewenst.
• Dieetwensen alleen in overleg.
Reserveren? Klik hier